لوله هاي پلي اتيلن انتخاب مناسبي براي كاربردهاي دريايي مي باشند. به طور كلي دوام و مقاومت بالا به همراه روش هاي ابداعي و مقرون به صرفه نصب، كه عمليات را تسهيل كرده اند، دلايل قانع كننده اي جهت استفاده از اين لوله ها براي سيستم هاي تخليه سيال، ساختارهاي آبگيري از دريا، عبور دادن آبهاي آشاميدني و بهداشتي از بستر و كاربردهاي موقت ديگر در دريا مي باشند.
سيستم جوشكاري قابل اعتماد لب به لب براي اتصال قطعه لوله هاي پلي اتيلني به هم، كه با دسترسي به دامنه وسيعي از اتصالات مكانيكي تكميل مي گردد، دست مهندس طراح را براي انتخاب يك سيستم اتصال بدون نشت باز مي گذارد. اين سيستم اتصال همچنين امكان نصب مقرون به صرفه طول هاي بلندي از خط لوله با روش شناور سازي و فروبري را داده و علاوه بر این، در مواردي همچون خطوط لوله موقت شناور روي سطح آب و نصب بر روي زمينهاي باتلاقي استفاده می گردد.
پركاربردترين روش نصب خطوط لوله پلي اتيلن در بستر دريا موسوم به شناورسازي و جاگذاری در بستر آب ميباشد. اين روش در بيشتر پروژههاي نصب در دريا استفاده شده و شامل هفت مرحله زير ميباشد:
- انتخاب محل مناسب براي مراحل ساخت، اتصال و به آب اندازي لوله
- تدارك منطقه اي جهت انتقال لوله از زمين به دريا و در صورت لزوم بستر سازي براي لوله زير دريا
- اتصال قطعات لوله به هم و تبديل آنها به يك طول پيوسته
- نصب وزنههاي تعادل (اين مرحله ممكن است همراه مرحله بعدي انجام شود)
- به آب اندازي خط لوله
- غوطه ور ساختن لوله در محل مشخص شده
- اتمام انتقال از زمين به بستر دريا
در هنگام استفاده لوله هاي پلي اتيلن در دريا براي آنها مسائلي همچون امكان تحت فشار بودن، جرم گرفتگي لوله، تخليه هوا، در معرض امواج و جريانات دريايي بودن مطرح بوده كه در هنگام طراحي و نصب بايد مدنظر قرار گيرند. همچنين اين لوله به تمركز تنش بسيار حساس می باشد، بنابراين بايد در نصب آنها دقت كافي صورت گيرد.
:: برچسبها:
کاربرد لوله پلی اتیلن در آب دریا ,
:: بازدید از این مطلب : 971
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5